Decoratie materialen huren

Met een ruimte huren bent u er nog niet! Om deze in de juiste, passende en gewenste stijl om te toveren bent u bij HS Events aan het juiste adres.

Wij beschikken over veel verschillende decoratiematerialen. Hierbij kunt u denken aan: ballonnen, een themadoek, zijde bloemwerk, decorstuk, sterrendoek, kroonluchters met LED verlichting, bubbelmachine, rookmachine, discoballen, raffia parasols en klein materiaal om de sfeer van het evenement compleet te maken.

Kerst

Wilt u bijvoorbeeld een kerstborrel organiseren? HS Events beschikt over diverse kerstbomen, kerstballen, kerstverlichting, zijde bloemwerk e.d. om van dit feest een groot succes te maken.

Sinterklaas

Bij een sinterklaasfeest hoort ook decoratie. HS Events beschikt over diverse banners met "Welkom Sinterklaas", schoorstenen, de zak van Sinterklaas, verkleedspullen voor Sinterklaas en Piet en daarnaast beschikken wij over diverse slingers.

Oktoberfeest

Ook voor een Duits bierfeest kunt u bij ons terecht. HS Events beschikt over diverse decoratiematerialen om uw bierfeest geheel aan te kleden, daarnaast is het ook mogelijk om orginele Duitse biertafels, Duitse bierbanken en bierpullen bij ons te huren. Voor meer informatie klik hier of neem contact met ons op.

Themadoeken

Organiseert u een feestavond of bedrijfsfeest waarbij het feest in het teken staat van een bepaald thema? Door de juiste decoratie en aankleding zal uw locatie helemaal worden omgetoverd. Een themadoek zal hier zaker bij helpen, HS Events beschikt over diverse themadoeken, klik hier voor een kleine impressie.

Decoratie algemeen

HS Events heeft een groot assortiment decoratie, denk aan decoratie voor koningsdag, carnaval, halloween, pasen etc... Met dit assortiment kunnen wij uw evenement aankleden. Tevens kunt u de materialen los huren. 

Voor aantallen, prijzen e.d. kunt u contact met ons opnemen.

Via een afspraak kunnen we meedenken over de decoratie en zorgen wij ervoor dat alles in orde komt.
Zie de foto’s voor een impressie! Meer foto's, klik dan hier.

Neem vrijblijvend contact op

 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?