Karaoke set huren

Een leuke avond met vrienden, familie of collega’s? Verborgen zangtalent komt naar boven door een avondje karaoke! HS Events beschikt over een breed assortiment karaoke liedjes (meer dan 3.000!). De karaoketracks zijn geschikt voor jong en oud.

Besturing digitale karaokeset

Het digitale karaokesysteem is gemakkelijk te besturen en zorgt gegarandeerd voor een top avond! Dankzij de eenvoudige aansluiting in combinatie met duidelijke handleiding, kán het bijna niet anders dan dat de avond een groot succes wordt. Uw favoriete liedje uitzoeken kan gemakkelijk door de bijgeleverde boekjes.

Extra's bij de karaokeset

De karaokeset kan op uw eigen scherm worden aangesloten. Heeft u een grote groep, geen geschikt scherm of wenst u extra geluid voor de karaoke? Geen probleem! Wij hebben een groot assortiment LED schermen, beamers, projectieschermen of geluidsinstallaties: alles is mogelijk en we stemmen het op maat af.

Montage van de karaokeset

Uiteraard kunt u de karaokeset zelf ophalen en aansluiten. U kunt het ook aan ons overlaten. Wij sluiten de complete karaokeset graag voor u aan en zorgen dat alles perfect werkt. Werkt het onverhoopt toch niet zoals het hoort? Dan kunt u ons altijd bereiken via onze storingsdienst (24/7 bereikbaar - 06 185 44 269)

Specificaties karaoke

De basisset karaoke bestaat uit een karaokelaptop met daarop ruim 3.000 karaoketracks, een karaokemixer en drie microfoons. 

Technische begeleiding bij uw karaoke avond

U kunt zelf alle nummers opzoeken, instarten en de avond begeleiden. Uiteraard kunnen ook wij u van dienst zijn met het begeleiden van de karaoke. Van gastheer/-vrouw voor de presentatie tot een geluidstechnicus voor de bediening. Neem voor meer informatie contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op

Op al onze materialen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor de huurvoorwaarden,  Klik hier voor de algemene voorwaarden. 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?