Olievaten huren

Klik hier voor de huurvoorwaarden.

Wilt u een olievat of olieton als statafel, afvalbak of ter decoratie? HS Events beschikt over mooie zwarte olievaten voor uw evenement of festival. 

Functie olievaten

De oliedrums kunt u gebruiken als statafel, decoratie, buitenprullenbak, festivalbak of afvalbak voor uw evenement. De olievaten die worden ingezet als afvalbak worden standaard geleverd met stevige vuilniszakken. De vuilniszakken kunnen dankzij de klemring van het olievat eenvoudig en gemakkelijk worden bevestigd. 

U kunt de olievaten ook omtoveren tot plantenbak of ijsbak voor uw drankjes. Wij leveren een mooie passende inlaybak met een inhoud van 65 liter. 

Bekijk hier foto's van onze olievaten.
 

Materiaal / Kleur oliedrum

De oliedrums/-vaten zijn van goede en robuuste kwaliteit. Het vat is gemaakt van ijzer en zwart van kleur.

Specificaties / Afmetingen

De ijzeren vaten waar HS Events over beschikt zijn vaten van 210 liter, met een afmeting van 90 (h) x 58 (Ø) cm.

Gewicht

Eén olievat weegt 15 kilo en is hiermee gemakkelijk op te tillen en te verplaatsen. Het is ook mogelijk om de ton te verzwaren, zodat uw gasten de olievaten niet gemakkelijk kunnen verplaatsen.

Ophalen / Afhalen

Om uw order te bezorgen en retourneren geldt een minimum orderbedrag (excl. diensten en transport) van €150,- excl. btw. Uiteraard kunt u de olievaten ook ophalen bij HAL60, de evenementenlocatie van HS Events. De olievaten worden standaard geleverd per 8 stuks (1 blokpallet).

Huurprijs olievaten

Per olievat rekenen wij € 9,50 excl. btw huur*. Wenst u er een vuilniszak bij, aangezien u het vat zal inzetten als vuilnisbak? Een passende stevige vuilniszak kost € 1,45 excl. btw (excl. afvalafvoerkosten). De passende inlaybak (65 liter) voor bijvoorbeeld bloemwerk of ijs voor uw drankjes, kost € 3,25 excl. btw.

*Tot 24 stuks bedraagt de huurprijs €9,50 excl. btw per olievat. Heeft u meer dan 24 olievaten nodig, vraag naar de staffelkorting bij één van onze medewerkers.

Opties

HS Events beschikt over verschillende materialen om de aankleding van uw evenement compleet te maken. Neem ook een kijkje bij ons assortiment van festival materialen. De medewerkers van HS Events stellen graag een vrijblijvende offerte op maat voor u op.

 

Neem vrijblijvend contact op

 


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?