Sinterklaasdecoratie huren

Bent u op zoek naar sinterklaasdecoratie om uw evenement compleet te maken, dan bent u bij HS Events aan het goede adres. Wij beschikken over diverse sinterklaasdecoratie.

Hierbij kunt u denken aan: Sinterklaas- en Zwarte pieten pak, diverse jute zakken, schoorsteen, sinterklaaszetel, sinterklaasbanner/vlag "Welkom Sinterklaas" en divers klein decoratie materiaal om uw sinterklaasfeest compleet te maken. Daarnaast kunt u een echte Sint en vrolijke pieten huren om uw locatie te komen bezoeken. Vraag naar de mogelijkheden bij een van de medewerkers.

Sinterklaas Kostuum

Naast de verhuur van diverse materialen, verhuren wij ook een compleet sinterklaas kostuum inclusief: Mantel, stola, habijt, koord, handschoenen, baard, pruik, ketting, ring, wenkbrauwen, mijter, staf en boek van Sinterklaas. 

Pieten kostuum

Bij een sinterklaas horen zwarte pieten, ook hiervoor beschikken wij over kostuums. Voor dames en heren een compleet kostuum inclusief: Pak, cape, broek, kol zwart, kraag wit, handschoenen, baret, pruik, schmink en jute zak. 

Sinterklaaszetel

Komt sinterklaas langs op uw sinterklaasfeest, geef de sint een warm welkom met onze luxe barok zetel. De kleuren van de sinterklaaszetel zijn goud met rood.

Jute zak

Bij zwarte piet hoort natuurlijk een jute zak met cadeautjes en pepernoten. HS Events beschikt over diverse jute zakken, jute zakken met Sinterklaasopdruk en jute zakken zonder opdruk.

Klein decoratie materiaal

HS Events beschikt over de juiste materialen om uw locatie aan te kleden tijdens Sinterklaas. Hierbij kunt u denken aan diverse ingepakte cadeautjes, schoorstenen in verschillende maten, sint en piet slingers, pluche knuffels van Sint en Piet, een kleine roe, plastic tafelkleed met sint opdruk en een sinterklaasbanner/vlag met "Welkom Sinterklaas". Alles om uw sinterklaasfeest tot in de puntjes aan te kleden.

Via een afspraak kunnen we meedenken over de decoratie en zorgen wij ervoor dat alles in orde komt.

Neem vrijblijvend contact op


Eenvoudig op de hoogte blijven van onze activiteiten?